Dr. Fecser Emese

Dr. Fecser Emese

- szemész főorvos
  • Telefonszám: +36-70-450-7231
  • drfecsermagan@gmail.com
H-P:15:00 - 20:00 (előzetes bejelentkezés alapján)
Szo:
V:

Bemutatkozás

1998-ban szereztem orvosi diplomát Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem  Általános Orvosi Karán

2002-ben szemészeti szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen

1998-2000 között a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház szemészeti osztályán dolgoztam, ahol megismertem a szembetegségek dokumentálását, tünettanát, diagnosztikáját és terápiáját

2000-2002 között a Tatabánya-i megyei kórházban nagy forgalmú fekvőbeteg és járóbeteg osztályon  elsajátíthattam a szemészeti betegségek diagnosztizálásának és terápiájának fortélyait, valamint Dr. Futó Gábor főorvos úr szárnyai alatt (aki Magyarországon elsők között operált Phacoemulsifikációs tehnikával) megtanultam szürkehályogot önállóan operálni a hagyományos ECCE +PCL technikával és a modern Phacoemulsifikációval egyaránt

2002-től visszatértem Budapestre a Jahn Ferenc kórházban helyezkedtem el, ahol kamatoztathattam a Tatabányán megszerzett tudást nagy forgalmú a dél-pesti régiót ellátó osztályunkon. Bekapcsolódtam a fiatalabb kollégák oktatásába, műtéti felkészítésébe.

Megtanultam a szem hátsó szegmentumának precíz diagnosztizálását, terápiáját, elsajátítottam a fluoreszcein angiográfiás vizsgálatokat, valamint a szem laseres terápiáját diabeteses betegeknél, illetve másodlagos hályog , valamint zöldhályog kezelése esetén.

2005-2006-ban a siófoki városi kórházban tanítottam meg a kollégáknak a szemészeti műtéttani fogásokra, akik azóta is sikerrel végzik műtéteiket. Ugyanezen időszakban több vidéki kórházban tanítottam a szemész kollégákat operálni a kezdő lépésektől a kifinomult technikákig.

2008-tól ambuláns rendelést folytatok a Százhalombattai szakrendelőben és Egynapos sebészeti beavatkozásokat végzek a helyi Egynapos Sebészeten.

2008-tól 4 éven át szakrendeltem és operáltam egynapos sebészet keretein belül a Nagyváradi Medsystem magánklinikán Dr. Radó Gábor a Szent István kórház szemészeti osztályvezető főorvosa szakmai támogatásával.

2011-től Pápán a Gróf Esterházy Kórházban operálok egynapos sebészeti keretek között és szakrendelek a kórházi szakrendelésen.

2013-ban Adjunktusi kinevezést kaptam  a Dél-pesti kórház szemészeti osztályán és a kórház Ambulanciájának vezetője lettem.

2014-től ambuláns rendelést folytatok a Vecsési szakrendelőben és Egynapos sebészeti beavatkozásokat végzek a helyi Egynapos Sebészeten.

2014-ben főorvosi kinevezésben részesültem.

2017 óta működik a magánrendelésem, ahol a hozzám forduló páciensek szemészeti kérdéseire adok választ. Bármilyen látásromlással kapcsolatos panasszal fordulhatnak hozzám. Gyermekeket 6 éves kortól vizsgálok, de gyulladás, váladékozás esetén kisebbeket is szívesen ellátok.